Altijd de juiste luchthoeveelheid

mandk cav vav nieuws
30 april 2024

Als specialist in klimaatbeheersing weet Interland Techniek als geen ander dat een klimaatsysteem nauwkeurig geregeld moet worden. Met hun nieuwe serie regelkleppen van fabricaat Mandík wordt altijd de juiste luchthoeveelheid in iedere ruimte gebracht.

Het ruime assortiment van Interland Techniek, exclusieve leverancier van het fabricaat Mandík, beschikt altijd over een passende oplossing voor uw project. De serie bestaat uit zowel ronde als rechthoekige varianten, met keuze uit tal van soorten motorsturing.

VAV & CAV

De variabel volumeregelaars (VAV) van Interland Techniek worden toegepast om de luchthoeveelheid te kunnen afstemmen op basis van de vraag uit de ruimte (bijvoorbeeld op basis van CO² of temperatuur). Naast de standaard range zijn er ook VAV-regelaars beschikbaar met regelbereik op zeer lage luchtsnelheden tot 0,5 m/s (type RPM-LV). Voor een vast ingestelde luchthoeveelheid biedt het assortiment ook keuze uit constant volumeregelaars (CAV). Zowel de VAV- als CAV-regelaars kunnen worden voorzien van uitwendige isolatie.

Deze regelaars bieden flexibiliteit en energiebesparing in ieder project. Het volledige assortiment is scherp geprijsd en veelal uit voorraad leverbaar.

Compleet assortiment

Ieder project is anders en vergt een ander soort regelklep. Daarom kunt u bij Interland Techniek kiezen uit verschillende typen motor-sturing, met of zonder uitwendige isolatie. De kleppen zijn beschikbaar in verschillende diameters van Ø 80 mm tot Ø 630 mm.

Alle regelkleppen uit het assortiment voldoen aan luchtdichtheidsklasse C (volgens EN 1751).

Meer nieuwsberichten

persberichtsamenwerkinginterlandtechniekdristeem

DriSteem gaat exclusieve samenwerking met Interland Techniek aan

solids banner nieuwsbericht

Bezoek Interland Techniek tijdens Solids Rotterdam!

Interland Techniek & Inatherm zijn jarig!